Orthopedie en Chirurgie Unit voor Huisdieren
Celestin Ayité
Geef uw mening
Geef uw mening

Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.
Stuur een kaart en wij zullen uw reactie op de website plaatsen.

 
2011/12/23 17:17:56
Patience Obanor
 
Geweldige arts heeft ons reusachtig geholpen ook name mijn moeder BEDANKT!!!!!!
Aanbeveling voor iedere dieren liefhebber!!!!!
 
GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!

 
2011/12/05 20:18:35
Jan Hendriks
 
Hallo Celestin,
hartelijk dank voor de operatie van mijn hond Sammie en je goede zorgen daaromheen. De operatie was een arthrodese - operatief verstijven van Sammie's polsgewricht - die nodig werd vier jaar na een aanrijding waarbij de linkervoorpoot was gebroken. Het bot genas, maar het gewricht werd na die tijd steeds slechter.. Het was een fikse operatie die moest genezen alsof het een fractuur was. Wat ik heel bijzonder vond was dat Celestin na de operatie geen hondekap voorstelde tegen het (te verwachten) knagen aan het gipsverband, omdat '...ik dan liever zie wat er aan de hand is. Een hond knaagt nooit voor niets'. Sammie dus geen kap, maar zat wel regelmatig aan het verband en we zijn dus in de 6 weken na de operatie zowat eens per week terug geweest. Ik waardeerde het zeer dat we, telkens als ik belde, diezelfde dag nog langs konden komen. En inderdaad: onder het verband zat dan altijd wel een wondje of iets anders dat niet goed ging, waar Celestin dan weer een zalfje of wat op kon doen. Sammie genoot van die bezoekjes, vanwege de snoepjes maar zeker ook omdat zijn poot dan elke keer weer 'rustig' ingepakt werd. We zijn nu 6 maanden verder, Sammie rent en speelt weer als vanouds: hij heeft de draad van zijn oude leventje als vanzelf weer opgenomen en we zijn daar heel gelukkig mee. Ik vond het elke keer weer 'klaar staan' van Celestin heel bijzonder om mee te maken en moet er - achteraf - niet aan denken hoe de genezing zou zijn gegaan als we Sammie 'gewoon' de kap op hadden gedaan...

 
2011/09/30 17:55:09
Henk Bakker
 
Zes weken geleden werd ons katertje van ongeveer 17 maanden aangereden door een auto, daarbij brak hij zijn kaak op 4 plaatsen. Het zag er heel slecht uit, maar we hebben hem toch laten opereren door Celestin. Gister mocht al het ijzerwerk eruit en de kap eraf. Het eerste wat hij thuis deed was eten en drinken en daarna ging hij zich uitgebreid wassen. Het is een genot om naar te kijken. Het kattenluikje is eindelijk weer los en ik zit nu lekker in de zon en hij ligt naast mij te slapen. Hierbij willen we alle medewerkers van de dierenkliniek heel erg hartelijk bedanken, maar vooral Celestin voor de zeer kundige operatie en de goede zorgen. De uiteindelijke rekening was ondanks wat extra consults (waarvan een op zondag) en wat extra werkzaamheden lager dan vooraf was opgegeven. Van harte aanbevolen,

 
2011/09/14 18:07:21
Nikita
 
Beste Celestin,
 
Hartelijk dank voor de operatie en nazorg van poes Fleur. Na schot met een luchtbuks was haar dijbeen verbrijzeld, maar deze is weer vakkundig aan elkaar gezet. Ze kan niet wachten om weer naar buiten te gaan.
 
Nikita

 
2011/09/09 12:30:15
Peter Baljet
 
Hallo Celestine,
Bedankt voor de snelle ingreep in het jaar 2009 van mijn Fila Brasileiro Bikkel die je hebt uitgevoerd i.v.m. maagtorsie wat later bleek bij de operatieve ingreep dat het was onstaan door vergevorderde maagkanker.
 
Tevens wil ik je bedanken voor de succesvolle operatie van mijn Fila Brasileiro Balouka van de afgescheurde kruisband van de rechte achter knie en van de linker achterknie waarvan de kruisband was uitgerekt,die ik met behulp van jouw spalkmethode 9 weken lang met geduld
weer helemaal is genezen,dus hebben we een operatie weten te voorkomen.Nogmaals hartelijk dank.

 
2011/06/21 17:58:59
Angelique en Michelle
 
Beste Celestin, Vorige week kwamen bij je met Boef, onze Chihuahua van 1,5 jaar oud. Ze had zoveel pijn en haar achterhand was volledig verlamd. Je stelde een bloeding vast en schreef prednison en volledige rust voor.We zijn nu 5 dagen verder en Boef heeft geen pijn meer en haar gevoel in haar achterhand komt terug. We zijn er nog niet maar wat we dankzij jou hebben bereikt in 5 dagen is ongelofelijk! Bedankt voor je enorme kennis, dierenliefde en goede zorgen.
Een poot van Boef en vriendelijke groeten van Michelle en Angelique

 
2011/06/01 15:11:48
Marianne van Buren
 
Beste Celistin, Dank zij jou kan onze Old English Bulldog Dora weer genieten en een jonge hond zijn. De kniebanden van allebei haar knieen waren gescheurd en is door jou hieraan 2 x met succes geopereerd toen ze net een jaar oud was. Ze haalt nu het spelen en rennen met veel plezier in! Mijn man en ik waarderen niet alleen je vakkundigheid maar vonden het speciaal hoe lief en begaan je was met Dora. We zijn erg tevreden en dankbaar voor je goede zorgen. Hartelijke groeten van ons.
Bep Wrekenhorst 2011/05/26 19:56:57
Beste Celestin,
Onze Loeka, aan beide poten de kruisbanden gescheurd. Dankzij jouw goede, lieve en vakkundige zorgen rent hij weer rond! Dank je zeer! Als er met 1 van onze honden nog een keer iets is, komen we zeker weer bij je.
hartelijke groeten van de dankbare baasjes: Bep en Theo uit Hoenderloo en natuurlijk een poot van Loeka.

 
2011/05/18 06:57:06
Thea en Ad Mandersloot
 
Celestin, ondanks dat het helaas vechten tegen een overmacht bleek te zijn, willen wij je graag bedanken voor de goede zorgen die je hebt gegeven aan onze hond Tim. Helaas bleken de chirurgische ingrepen toch te laat zijn gekomen, maar je hebt samen met Tim gestreden voor een goede uitkomst. Hiervoor en voor je betrokkenheid zullen wij je altijd dankbaar blijven.

 


HomeOver mijDe unitOrthopedieChirurgieNeurochirurgieVerwijzingContactFoto'sHandige linksGeef uw mening